Prane Klienteve

Qe Prej 1993

Kompania El-Arsen ofron të gjitha llojet e marterialeve elektrike

null

Per Tension Te Larte

We are providing different services in this sector to wide area of world with cleanest line of services. Customised cleaning line system.

null

Per Tension Te Ulet

We are providing different services in this sector to wide area of world with cleanest line of services. Customised cleaning line system.

null

Materiale Elektrike

We are providing different services in this sector to wide area of world with cleanest line of services. Customised cleaning line system.

Perse Ne

Materialet qe ne tregetojme jane te gjitha te certifikuara me ISO 2001-2008. Produktet jane sipas standartit IEC dhe me cmimet nga me konkurrueset ne tregun Shqiptar.

null

Besueshmeri

null

Cilesi

null

Shumellojshmeri

null

Cmime Konkurruese

Produktet Tona

Keni Pyetje? Na kontaktoni ne numrat e telefonit

Tel/Fax : 042240398 / Cel : 0682034116

Deshironi informacion shtese mbi nje produkt?

Email : info@el-arsen.al

Deshironi te shikoni produktet tona? Na vizitoni

Rr.’Barrikadave’, Tek Stacioni i Trenit, p.133, shk.4, ap.2