El-Arsen

Tregeti Materiale Elektrike

Firma  “EL – ARSEN“   Sh.p.k  është një firmë Prestigjioze në fushën e elektricitetit në Shqipëri, me vendodhje në Lagj. Nr 2, Tiranë ( Fshati SOS, SAUK ) si dhe me një filial në Rr. “BARRIKADAVE“, nr.63. Ajo është krijuar në 10/03/1993 me aktivitet Tregëti Materiale Elektrike të ndryshme, në të cilën përfshihen: Materiale  elektrike për Tension të Lartë dhe Tension të Ulët (materiale për ndërtimin e kabinave elektrike,projekte për panele të ndryshme, lidhje kabinash, montime, grupe pune etj) Materiale elektrike për instalime të ndryshme, elektroshtëpiake etj . Firma jonë është importuese e materialeve nga: Italia, Bullgaria, Turqia, Jugosllavia, Gjermania, Austria, Kina etj. Firma jonë tregton materiale elektrike me shumicë dhe pakicë. Këto materiale janë të gjitha të çertifikuara me ISO 2001-2008. Materialet janë sipas standartit IEC. Çmimet e materialeve janë më konkurueset në tregun Shqiptar.

Keni Pyetje? Na kontaktoni ne numrat e telefonit

Tel/Fax : 042240398 / Cel : 0682034116

Deshironi informacion shtese mbi nje produkt?

Email : info@el-arsen.al

Deshironi te shikoni produktet tona? Na vizitoni

Rr.’Barrikadave’, Tek Stacioni i Trenit, p.133, shk.4, ap.2